Sfeervol, ingetogen en elegant

Mijn stijl is te omschrijven als contemporary met een praktische en gezellige inslag. Ik houd van eigenzinnige accessoires en werk met kwalitatief, hoogwaardig meubilair.

Het is mijn passie om een goed ontwerp te maken en dat samen met mijn klant te realiseren. Een interieur moet functioneel en praktisch zijn maar ook sfeer uitstralen. Rust in huis vind ik erg belangrijk. Ik ben erg van de details en houd ervan om zaken op elkaar af te stemmen. Het is mijn doel om -binnen mijn eigen stijl -die sfeer te creëren die mijn klanten voor ogen hebben en waarin zij zich fijn en op hun gemak voelen.

Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en om mijn klanten te helpen met het mooier maken van hun huis. Maar ik vind het ook leuk om mijn klanten te ontlasten en te assisteren met de verbouwing. Het eindresultaat is nog het leukste. Als al het ruwe werk gedaan is, ruimtes functioneler zijn geworden en in balans zijn, de schilder weg is en de inrichting klaar. Dan komt er rust en begint het grote genieten.

Ik heb de opleiding Binnenhuisarchitectuur aan de Interieur-Academie gevolgd en werk o.a. met Sketch-Up waarmee complete huizen in 3D getekend kunnen worden. Door een plattegrond te tekenen kan de klant beter visualiseren hoe de nieuwe indeling van het huis eruit gaat zien of hoe de nieuwe meubels er in staan.