Iedere wens is anders

Sommige klanten weten goed wat ze willen en geven er de voorkeur aan om een gedeelte van de inrichting zelf te doen zodat er alleen bepaalde accenten toegevoegd hoeven te worden, zoals een kleuradvies of lichtplan. Anderen vinden het prettig als advies en realisatie in samenwerking met hen wordt gedaan.

Soms is er behoefte om mee te denken bij een verbouwing of ligt er de vraag om een voorstel te maken voor een huis of bedrijfspand waarvan de indeling of inrichting vernieuwd moet worden. Mood Interieur werkt dan samen met de aannemer.

Kortom, Mood Interieur bedenkt, denkt mee en werkt samen.

Het begint natuurlijk met een kennismakingsgesprek. Dit is een vrijblijvend gesprek. Belangrijk is dat er een klik is tussen de eventuele opdrachtgever en Mood Interieur. Het doel van dit gesprek is om voor ogen te krijgen wat de persoonlijke wensen zijn. De werkwijze van Mood Interieur wordt toegelicht in het gesprek.

Als er besloten wordt om met elkaar verder te gaan dan worden alle punten van dit gesprek uitgewerkt in een schetsplan. Hierin wordt de indeling of, in geval van, een bestaand huis, de inrichting, vastgelegd.

Wanneer het schetsplan definitief is en voldoet aan de wensen van de opdrachtgever dan wordt de definitieve plattegrond getekend en volgt er kleur- en materiaaladvies en indien nodig een lichtplan met armaturenvoorstel.