Kantoorpand te Zeist

Dit kantoorpand had in de loop der jaren drastische wijzigingen aan de binnenkant ondergaan die het mooie, oude pand geen recht deden. Er werd besloten om het pand zoveel mogelijk terug te brengen in de oude stijl.

Mood Interieur heeft een aannemer aangetrokken en de supervisie over het project gevoerd. Er is een nieuwe indeling voorgesteld. De systeemplafonds zijn eruit gebroken en vervangen voor gestukte plafonds. Glazen tussenmuren zijn vervangen voor glad gestukte muren.

De keuken was opgedeeld in twee kamertjes. De muren zijn uitgebroken waardoor één mooie grote ruimte onstond. Er is een op maat gemaakte keuken geplaatst en de ruimte is door de enorme vierkante tafel van notenhout zowel geschikt om te lunchen als om te vergaderen.

Voor de zolderetage is voor een ruimtelijk effect gekozen door het plafond eruit te halen waardoor de vorm van het dak zichtbaar werd. Dit is optimaal benadrukt door verlichting naar boven te laten schijnen. Zo ontstond een mooie vergaderzaal met een vergadertafel van 3.5 meter lang.

De inrichting is rustig en ingetogen geworden met kroonluchters om de sfeer van het pand te benadrukken.

Het interieur is deels door Mood Interieur geleverd en deels op maat gemaakt.