Begeleiding en inrichting appartement

Dit nieuwbouw appartement had een onlogische indeling. Mood Interieur heeft een nieuw indelingsplan gemaakt, alle materialen geselecteerd en de verbouwing begeleid. Daarna heeft Mood Interieur de inrichting verzorgd.

Het thema voor dit appartement is “landelijk-modern”. Dat vertaalt zich in een houten vloer, maatwerk-inbouwkasten, keuken en trap die van hetzelfde wit-geoliede, gerookte eikenhout gemaakt zijn. Het gebruik van hetzelfde materiaal voor verschillende onderdelen geeft het appartement een rustige uitstraling.

Het hout in combinatie met de stenen van de 4.5 meter hoge open haard -met ingebouwde nis voor de tv- zorgt voor een rustieke look.

De plattegrond van het appartement is door Mood Interieur getekend en de keuken, badkamers, open haard, trap en maatwerk-inbouwkasten zijn door Mood Interieur ontworpen.

Mood Interieur heeft ook de styling verzorgt.

De badkamers-tegels lijken van marmer maar zijn keramisch. Hierdoor wordt het onderhoud praktischer. De afwijkende tegelmaat van 90x45cm is fantastisch! De combinatie van de moderne tegels met het wit geoliede eikenhout is erg mooi.

De houten trap is bijzonder door de glazen railing die met de tredes mee loopt.

De gekozen kleuren zijn hout, aubergine, grijs, beige, koper en veel wit (9016).

Alle accessoires in het appartement zijn van Muubs en Lopi en zijn te koop via Mood Interieur. Voor meer informatie kunt u kijken op www.by-m.nl