Advocatenkantoor in Doorn

In juni 2011 kwam één van de partners van dit advocatenkantoor bij me met het verzoek om te helpen met de nieuwe inrichting van hun prachtige bedrijfspand in Kasteel Moersbergen te Doorn.

Het kasteel was werkelijk een plaatje. Zij hadden als wens om hun verdieping te vernieuwen. Het meubilair was verouderd en de rest van de verdieping had een ‘touch-up” nodig.

Deze opdracht was ontzettend gaaf omdat de ruimte zo ontzettend veel mogelijkheden had. We gingen voor een strak en sober interieur.

Na verschillende schetsen in sketch-up te hebben gemaakt zijn we samen tot een stijl gekomen. De lijnen werden strak maar vrouwelijk. Er is gekozen voor een witte ovalen tafel met witte leren stoelen. Het kleed is hoogpolig en gezellig.

De vloer werd geboend. Alle “frutsels” zijn de deur uitgedaan en de muren zijn fris geverfd. Zij hebben zelf hele mooie houten bureaus en lampen aangekocht die goed matchen met de vergadertafel. De inrichting is helemaal “af” gemaakt met schilderijen die verwijzen naar vrouwen in de advocatuur.