Mood Interieur background image

Design District 2013

Design District is hét vakevenement voor interieurdesign in Nederland.
Ook dit jaar had het weer veel interessants te bieden.


Naast de bekende merken zoals o.a. Fritz Hansen, Delta Light, Foscarini, Thonet, Bert Plantagie, Bisazza, Jacco Maris en Montis waren er ook verrassende opkomende merken zoals het Tilburgse EQplus (www.eqplus.nl). Hun Big Mama table is geweldig (ook leuk voor buiten) samen met de L.A.F. Task conferentiestoel. Anders en verfrissend! Ideaal voor een trendy kantoor. En met een schappelijke prijs!


Dutchbed en Blowfield Picnic vertegenwoordigden het buitengebeuren met eigentijdse terrastafels en loungebedden. Vrolijke kleuren spelen ook dit jaar voor buiten de boventoon.


Foscarini heeft een nieuwe “centrale plaat” uitgebracht waar 9 producten van maximaal 60 kilo aangehangen kunnen worden; Geheel naar eigen keuze kan een prachtige “kroonluchter” samengesteld worden.


Alex de Witte  (alexdewitte.nl) nieuwste project is een ontzettend gave lamp genaamd “the Big Bubble”. Deze lamp is gemaakt van handgeblazen glas met een keramische toplaag. Elke lamp is uniek en gigantisch. De lampen zijn tussen de 80 en 130cm lang.


De grootste verrassing was www.zuiver.com. Zij ontwerpen “fun stuff” voor huis en kantoor. Speelse artikelen en meubels in vrolijke pastelkleuren. Deze artikelen kunnen via Mood Interieur besteld worden!


Centraal stonden de pastelkleuren gecombineerd met blank hout of kunststof.


EN last but not least the cactus is totally back!